Hei - kiva, että olet täällä...

Tervetuloa blogiini! Tämä on sijaiskotikissamme Sumun tarina. Taustatukea antavat Kuningatar Kerttu ja Herra Mustavalkoinen. Jos haluat tutustua kaikkiin kissoihin ja tarinan alkuun, niin aloita lukeminen huhtikuun jutuista. Löydät ne päävalikon (kolme viivaa) alta, bion jälkeen. Voit myös tilata uusimmat blogikirjoitukset suoraan sähköpostiisi ylävalikosta kohdasta "tilaa". Toivottavasti tapaamme jatkossakin!

KISSAT SUOSITTELEVAT: Keramiikkapaja Iloinen Varis


KYLLÄ KELPAA latkia vettä tällaisesta design-kupista! 

Näitä ihanuuksia valmistaa Keramiikkapaja Iloinen Varis  - kissat suosittelevat!
Tämä kyseinen keramiikkakulho on tilauksesta toiveiden mukaan valmistettu. Tai jos rehellisiä ollaan, ei minulla ollut kovinkaan tarkkaa näkemystä siitä, miltä kulhon tulisi näyttää, kunhan se olisi tarpeeksi iso ja tietysti kivan näköinen... 
Mutta eipä minun tarvinnut tietääkään, designerilla oli hommat niin hyvin hallussa, että lopputuloksesta tuli parempi kuin hyvä! Kyllähän sitä osasin odottaakin, koska olin nähnyt Iloisen Variksen suunnittelemia kissojen kuppeja aikoinaan Loviisan Kissatalolla, jossa niitä oli myytävänä kannatustuotteina. Kyseiset kupit olivat vaan huomattavasti pienempiä, mutta aivan yhtä hurmaavia hahmojensa suhteen.


Jos haluaa tällaisen oman lemmikin karikatyyrillä varustetun kupin, täytyy Iloiselle Varikselle laittaa muutamia kuvia lemmikistä. Niiden perusteella siellä sitten taiotaan suunnitelma, joka hyväksytetään asiakkaalla. Tämän tilauksen kohdalla ei viilauksia tarvinnut tehdä, olin heti tyytyväinen lopputulokseen. Tällainen design-kuppi (tai vaikkapa kahvi- tai teekuppi) on mielestäni loistava lahjaidea eläinrakkaalle ystävälle!


LÄMPIMÄSTI SUOSITTELEMME  - KERAMIIKKAPAJA ILOINEN VARIS!

Kommentit